Svečana ceremonija uručenja donacije Gimnastičkom savezu Srbije održaće se 7. marta 2019. godine u Novom Sadu u prostorijama Sokolskog društva „Vojvodina“ sa početkom u 12 sati.

Vlada Japana je u okviru programa „Bespovratne pomoći u oblasti kulture“ obezbedila iznos od 77872 evra Gimnastičkom savezu Srbije za nabavku opreme za vežbanje i trening gimnastičara i gimnastičarki svih uzrasnih kategorija, a sve u cilju kontinuiteta ostvarivanja vrhunskih rezultata na domaćim i međunarodnim takmičenjima u sportskoj i ritmičkoj gimnastici, sa posebnim  naglaskom na pripremi za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Oprema je locirana u nacionalnim gimnastičkim centrima u Novom Sadu i Kostolcu i na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu. Naši gimnastičari i gimnastičarke će kratkim prikazom pokazati mogućnosti korišćenja novih, najsavremenijih sprava. Isto tako, prikazaćemo i kratak film o toku nabavke sprava i korišćenju istih u Kostolcu i Beogradu. Ceremoniji će prisustvovati otpravnik poslova Ambasade Japana u Republici Srbiji, gospodin Tecuja Cobota, pokrajinski sekretar za sport i omladinu gospodin Vladimir Batez, pomoćnica pokrajinskog sekretara za sport gospođa Aranka Binder, član gradskog veća zadužen za sport i omladinu Grada Novog Sada gospodin Ognjen Cvjetićanin, predsednik Sportskog saveza Vojvodine gospodin Slobodan Boškan, generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine gospodin Mladen Stojšin i drugi predstavnici sportskih organizacija i gimnastičkih klubova.

Poziv za medijski ispraćaj – Svečana ceremonija uručenja donacije Vlade Japana Gimnastičkom savezu Srbije


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Design by Modern Web Ideas